Stimulér sanserne

Vi videreudvikler hele tiden vores produkter, så de passer til vores kunders behov. Det har senest resulteret i en ny, mindre udgave af EnergiHjulet med en diameter på 140 cm. Det klassiske EnergiHjul har en diameter på 170 cm og henvender sig primært til børn og unge i teenagealderen. 

Læring i børnehøjde

EnergiHjulet giver mulighed for at skabe interaktive uderum, der tager læringen om energiproduktion- og forbrug ned i øjenhøjde med en endnu yngre målgruppe. 

Vi producerer både det lille EnergiHjul i vores naturdesign og i byrumsdesignet. Designet til byrum er desuden kendtegnet ved, at der er smæk på bæredygtigheden fra inderst til yderst:  Først og fremmest er hjulet selvforsynende med energi – det er børnene, som skaber energien til hjulet, når de løber rundt i tromlen. Derudover er tromlens inderside lavet af genbrugsgummi. Det gør underlaget mere behageligt for børnene at tumle rundt på. På ydersiden af overdækningen, energihjulets tag – er der brugt genbrugsplastik. 

Del dine idéer til Jeres drømmeprojekt med os, så håber vi, at vi kan bidrage til at gøre det til virkelighed. Kontakt os her